Folk Musical Instrument

Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument


Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument
Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument

Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument    Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument

Albanian Lahutë a single stringed folk musical instrument and musical style. Entirely handmade & hand-carved featuring traditional element like Goat head, Flowers. Professional & traditional maker craftsmanship in Kosovo from Maple wood and Goat skin. Goat head: 17 x 11 x 6 cm. Lahutë instrument muzikor tradicional popullor me gdhëndje.

Një nga punimet e rralla dhe tepër atraktive të kësaj vegle muzikore. Lule pylli të gdhendura në trupin e lahutës dhe kokë Dhie e gdhendur në bisht. E punuar në Kosovë 2021, dru panje dhe lëkurë dhie. Përmasat: 86 X 22 X 7 cm, koka e dhisë: 17 x 11 x 6 cm, harku 49 cm.

This item is in the category "Musical Instruments & Gear\Vintage Musical Instruments\Vintage String\Folk & World\Lutes". The seller is "musicalb" and is located in this country: AL. This item can be shipped worldwide.

  1. Maple Wood -Palnj: Goat Skin
  2. Model: Carved Lute
  3. Modified Item: No
  4. Country/Region of Manufacture: Albania
  5. Custom Bundle: No
  6. Exact Year: 2021
  7. Brand: Himzi Zekaj

Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument    Lahuta Shqiptare. Albania Kosova Lute Lahutë Carved Goat Folk Music Instrument